MENU
Főoldal » 2015 » Február » 23 » [02.23 Hétfö Hajnal, NHL ] Szövegbe vannak a meccsek!
11:52 PM
[02.23 Hétfö Hajnal, NHL ] Szövegbe vannak a meccsek!

New York Islanders - Vancouver Canucks kétesély 1 (1,65)
Pittsburgh Penguins - Florida Panthers 1 (1,80)

Indoklás:

Islanders meccs egyértelmű, Pittsnek meg bele kell húznia, ha el akarja kerülni azt, hogy nagyon hamar összefusson rájátszásban valamelyik new york-i csapattal. A 2 gólos győzelmükön is agyaltam (2,34), ma ugye Fleury fog védeni, és ha tegnap ment a Blues ellen Greissel, akkor ennek ma kötelezőnek kellene lennie. 
Többi meccs... elég rizikós, benne van mindben a meglepi, pl egy Rangers-Columbus meccsen mindenki tud mondani egy "Sima H"-t, de amikor a hozzáértő azért utána néz, hogy azért egy Talbot - McElhinney kapusharcból ki jöhetne ki győztesen... na, akkor fut ki a világból. Idén kb hasonlóan állnak, bár Curtis 7 meccsel többel játszott, tehát nagyobb intervallumon is képes ugyan azt hozni (főleg, ha ebbe belevesszük az év elei Bobi sérülést, ahol pocsék volt). 
Minnesota - Dallas, én év elején megfogadtam, hogy Dallas ellen idegenben soha, Dubnyk-Enroth párharcon meg aztán pláne. Egy régi, Lindbackes meccen ez ajándék H lett volna, most necc, tekintettel arra, hogy a Dallas inkább vendég csapat, és J.Benn hatalmas formában van, Seguin nélkül is ki tud végezni egy csapatot. 
Tampa győzelme nekem ma is tetszik (1,95-ért fogható is), Vasilevskiy teljesítménye engem abszolút meggyőzött, nem volt annyira túlmagasztalva, mint Subban, és neki sikerült is berobbannia az NHL-be.

 

Sok sikert! :)

Megtekintések száma: 765 | Hozzáadta:: Töki | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar