MENU
Főoldal » 2015 » Február » 8 » Guingamp-Monaco
11:11 AM
Guingamp-Monaco

[Vasárnap 14:00]

Mostanában kifizetődő befektetésnek tűnik a Monaco gólszegény meccseire fogadni, én is ebben láttam meg ma a fantáziát.
Aki szeret hosszútávon fogadni, annak nem csak a mait, hanem Barbatovék elkövetkező meccseit is tudom ajánlani. Szinte minden mérkőzésükre hasonló szorzókat lehet elcsípni és az eddigieket elnézve, nagy formahanyatlásnak kell bekövetkeznie, hogy a végén ne profittal zárjon az ember.
Most kapaszkodjatok meg. A Monaco utolsó 20 találkozójából csak egyszer volt rá precedens, hogy 2 gólnál többet termeljenek a felek, ráadásul tavaly november 26. (!) óta tart ez a gólszegény sorozat, ami 16 mérkőzést foglal magába.
A hercegségiek egyik fő erénye a masszívság, amihez iszonyatosan erős védelem dukál. A legfőbb energia hátulra összpontosul, ennek viszont a támadósor issza meg a levét. Szinte csodaszámba megy az a tény, hogy így is képesek egy nagyon impozáns mutatót felmutatni, csupa győzelemmel megspékelve. A védelem szökőévente nyel be gólt, mondanom sem kell, 18-at engedve a legjobb a ligában, a támadósor pedig mindig talál egy két találatot, ami elég a sikerhez.
A Bl csoportkör során nagy port is kavart az e fajta játékstílusuk. Ez is egy fajtája a focinak, de azért tényleg húzós volt azt látni, hogy egy fordulóval a vége előtt 2:1-es gólaránnyal vezetik magabiztosan a csoportjukat, ezzel megelőzve a jóval szimpatikusabb Leverkusen-Zenit-Benfica triót.
A Guingamp, tavalyi francia kupa győzelmével megmutatta, hogy képes meglepetést okozni, reméljük ma erre nem lesz példa. 29 pontjukkal a gyenge középmezőnybe tartoznak, a formájukra viszont nem lehet panasz. Utóbbi 13 mérkőzésükből csak kettőt vesztettek el, ráadásul ezeket a bajnokesélyes Marseille és a mai ellenfél Monaco ellen szenvedték el. A győzelmek között azért meg-meg lapul egy 5-1-es Caen elleni kiütés, és egy 1-0-ás PSG felett aratott siker is. 
A csapat legeredményesebb játékosa Beauvue a maga 11 góljával, azonban mielőtt elérné Carvalho-ékat, nagy eséllyel már a Kondogbia-Toulalan-Moutinho hálón fog fönnakadni.
Hasonlóan veszélyesek ők is mint a vendégek, a védekezésben mondjuk már nem egy kategóriát képviselnek. Egy ilyen szintű csapattól a 36 kapott gól még úgyahogy elmegy, de pozitívum, hogy ezeknek a többségét idegenben kapják be. 
Aki izgalmas focira kíváncsi, az ne ezt a találkozót válassza, én is beleestem ebbe a hibába már párszor. A Monaco ott töri meg a játékot, ahol csak tudja, és ha bevezetnék a kézilabdához hasonló passzívságot a fociba, utcahosszal vezetnék ezt a kategóriát.
A Guingamp támadószellemű csapat, viszont ez a vendég tengely nagyobb gépezeteket is megállított már a szezon során. A Monaco-tól gálát ne várjunk, az idén gyakran látott 1-0-s végeredményt pedig lehet előzúzzák most is.

Megtekintések száma: 477 | Hozzáadta:: Töki | Címkék (kulcsszavak): Monaco, Guingamp | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar